17.8.07

Quin cartell de Gràcia et fa més gràcia?

Mirant el programa, per a gaudir de les festes de Gràcia aquesta nit, m'he quedat badant davant els cartells que podeu trobar aquí. Tots tenen el seu què, no sabria pas amb quin quedar-me.
El que sí tinc clar és que avui toca passar-ho bé!

10 comentarios:

Anónimo dijo...

No et quedis amb cap cartell i queda amb mi (de les festes de Gràcia només en conec l'envelat de la plaça del Diamant, anys 20, gran, gran, gran, Rodoreda).

Petjada dijo...

Mai em quedo res que no sigui meu jo! A la plaça del Diamant a penes hi vaig ser, carrer Verdi i plaça Rius i Taulet. Que vol dir que quedi amb tu? No et vull tan mal ;)

Anónimo dijo...

Bona resposta ;)

Petjada dijo...

Si si, però no m'has dit quin cartell t'agrada més! ;)

Anónimo dijo...

El d'aquest any està bé. Crec que és clàssic, poc arriscat, i segur que resulton (no m'agrada l'excés d'originalitat en les coses populars) :)

Anónimo dijo...

Yo estuve el jueves, y bastante bien.

Creo que es una elección mucho mejor visitarlas entre semana que el fin de semana, por aquello de evitar masificaciones.

¿Qué tal te lo pasaste? La decoración de la calle Verdi era impresionante!

Petjada dijo...

Bé, així que res de coses arriscades...

M'ho vaig passar molt bé Guti, tot i que és cert que això de ballar com una sardina en llauna ho he de perfeccionar. I comparativament, el carrer Verdi mereixia guanyar.

JRoca_Font dijo...

Jo vaig estar-hi per Santa Maria (15A)i allò semblava un homenatge a la maria que es fuma en el concert d'Obrint Pas. El carrer Verdi com sempre a l'alçada.
El cartell que més m'agrada és el dels coloms tot i que tinc samarretes d'almenys tres cartells més, hi vaig cada any des del 98, hi tinc els sogres a Gràcia.

Petjada dijo...

Jeje és que per Santa Maria en realitat es celebra això, lo de la maria... El dels coloms? em sorprèn la tria. Així que els sogres són graciosos? ;)

JRoca_Font dijo...

Que els sogres siguin de Gràcia té avantatges com tenir el cine Verdi a prop i que per Sant Medir tinc cabassos de caramels..